Збірна України з футболу просить уболівальників культурно поводитись на "Арені-Львів"

14 червня 2015 року о 19:00 год львівська арена прийматиме кваліфікаційний матч УЄФА ЄВРО 2016 між національними збірними командами з футболу України та Люксембургу. У зв’язку з цим Михайло Фоменко, головний тренер Збірної України та Анатолій Тимощук, капітан Збірної України, звернулись до вболівальників з проханням провести матч на максимально культурному та цивілізованому рівні, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.

«Шановні вболівальники!

Нам, гравцям національної збірної команди України, надзвичайно приємно ділити з вами тріумфи і злети, долати терни на шляху до перемог!

Ми радо вітаємо кожного шанувальника футболу на трибунах українських стадіонів. Проте зараз ми разом з вами ризикуємо опинитися в досить неприємній ситуації. Ситуації, коли в Україні не залишиться гідних арен для проведення міжнародних матчів.

Неадекватна поведінка групи вболівальників на НСК «Олімпійський» під час півфінального матчу Ліги Європи між футбольними клубами «Дніпро» та «Наполі» створила реальну загрозу застосування жорстких санкцій до стадіону - аж до ймовірної його дискваліфікації. При цьому згадаємо, що на «Арені Львів» вже вилучено п’ять секторів у зв’язку з некоректною поведінкою фанатів під час минулорічного осіннього матчу Україна – Македонія. А Донецьк, Дніпропетровськ, Харків з об’єктивних причин потрапили до списку не рекомендованих УЄФА міст для проведення міжнародних футбольних зустрічей.

За обставин, що виникли, національна збірна команда України скоро взагалі не зможе приймати супротивників на своїй території. Це категорично неприпустимо! Така перспектива є ганебною для кожного патріота своєї держави і особливо зараз, коли увага усього світу прикута до героїчної боротьби українців за свою незалежність.

Тож ми, гравці національної збірної команди, закликаємо усіх уболівальників – станьте нашим свідомим і ефективним 12-м гравцем, а не п’ятою колоною. Ми потребуємо ваших емоцій, вашої шаленої енергії, яка, не виплескуючись за межі цивілізованої поведінки, допоможе нам створити на полі справжнє свято футболу. Разом – до перемоги!», - зазначають Михайло Фоменко, головний тренер збірної України, та Анатолій Тимощук, капітан збірної України з футболу.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: