Бюджетний комітет підтримав пропозиції ЛОДА щодо виділення коштів на ремонт доріг

Комітет Верховної ради України з питань бюджету підтримав ініціативи Львівської обласної державної адміністрації про виділення коштів на ремонт доріг, у тому числі за рахунок європейських коштів, грандів і позик. Про це повідомив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка на засіданні виїзного комітету Верховної ради України з питань бюджету, що відбулося у суботу, 13 червня, у Львові, інформує прес-служба ЛОДА.

Зокрема, йдеться про залучення Україною кредитних коштів Уряду Республіки Польща для фінансування проектів із розбудови прикордонної дорожньої інфраструктури. Для Львівської області попередньо погоджена сума у 77,3 мільйони євро для ремонту доріг загального користування, які слугують підходами до вже збудованих і функціонуючих пунктів пропуску на українсько-польському кордоні.

"Дане питання розглядають у Міністерстві фінансів України та Міністерстві інфраструктури України і його можна вирішувати після підписання Договору між Урядом Республіки Польща та Урядом України про надання кредиту на умовах пов’язаної допомоги, - зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка. -Міністерству фінансів України та Міністерству інфраструктури України потрібно пришвидшити підписання цього договору для визначення розпорядника коштів".

До слова, член бюджетного комітету, народний депутат України Богдан Дубневич додав, що Львівщина першою в Україні розпочинає капітальні ремонти доріг. Уже 14-18 червня розпочинаються роботи в напрямку зі Львова до Івано-Франківської області в межах використання коштів, виділених на ремонт автомобільних доріг української частини Карпатського єврорегіону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: