День Росії у Львові: закрита вечірка і вшанування пам'яті загиблих (відео)

У львівському консульстві Російської федерації відзначали День Росії. Гостей на вході перевіряли строго за списком, а на прохання пояснити, що відбувається всередині один з охоронців відповів: «Закрита вечірка». За даними присутніх громадських активістів, на святкуванні також вручали нагороди Російської Федерації.

Водночас самі громадяни Львова прийшли під стіни консульства, передусім, для того, щоб вшанувати пам'ять 49 десантників, які загинули 14 червня минулого року від руки російського окупанта. Однак те, що відбувалося всередині будівлі, викликало у мешканців обурення.

«Ми розуміємо, коли просто стоїть установа, але коли нахабно й цинічно тут починають святкувати день агресора, то це вже не вписується ні в які рамки», – каже керівник громадської організації «Рабів до раю не пускають» Іван Спринський.

День Росії у Львові: закрита вечірка і вшанування пам'яті загиблихВідео: https://goo.gl/BV3ZbbУ львівському консульст...

Posted by Громадське. Львів on 12 червня 2015 р.

У понеділок активісти ініціюють круглий стіл, на якому проситимуть керівництво держави негайно розірвати дипломатичні стосунки і припинити будь-яку економічну співпрацю з Росією.

Громадське

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: