У Дрогобичі кабельні злодії залишили без зв'язку аварійну службу ЖЕО

Сьогодні, 15 червня, на оперативній нараді у Ратуші начальник дрогобицької дільниці "Укртелекому"  Богдан Фур скаржився на крадіїв, які продовжують вирізати кабель по місту.

Цього разу через крадіжку кабелю без зв'язку залишилася аварійна служба ЖЕО, фірма "Доброта".

Богдан Фур забідкався, що  перед масовим пошкодженням кабельних ліній його служба безпорадна. Хоч керівництво "Укртелекому" постійно б'є на сполох, крадіям кабелю, вочевидь, розголос не заважає, бо не збавляють ні темпів, ні масштабів злочинного свавілля. Боротися з лихочинцями, як зізнається Богдан Фур, стає щоразу важче. Спочатку року на дрогобицькій дільниці зафіксовано 35 крадіжок кабелю.

Нагадаємо, представники «Укртелекому» постійно заявляють про те, що у місті критична ситуація із пошкодженням кабельних ліній. Їх зухвало вирізають. Пошкодження неодноразово зазнавав міжнародний кабель, що спричинювало перебої з міжнародним зв’язком у Дрогобичі. Керівник районного центру телекомунікацій № 135 Павло Пасіко апелював до правоохоронних органів допомогти вийти на слід злодіїв, оскільки ситуація уже набула загрозливого характеру. Через пошкодження ліній дрогобичани тепер все частіше потерпають незручності з наданням комунікаційних послуг. Як простежили самі працівники «Укртелекому», нема ночі, яка б минулася без крадіжок кабелю у Дрогобичі. Лиходії діють під покровом ночі і до чорної справи беруться у чітко визначений час: між 3 та 4 год. Павло Пасіко припустив, що так оперативно і продумано здійснювати крадіжки може лише організоване угрупування.

За інформацією Відділу забезпечення діяльності виконкому, Дрогмедіа

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: