У львівській мерії поговорять про сьогоднішнього школяра – завтрашнього фахівця

Відділ кадрів Львівської міської ради, разом із учасниками соціального проекту «Профорієнтація школярів», організовують конференцію, основними завданнями якої є обговорення можливих змін в освітньому процесі на рівні міста, пошук шляхів запровадження профорієнтаційних годин для школярів старших класів, аналіз можливостей та ризиків для абітурієнтів на базі освітньої реформи 2015. Конференція відбудеться сьогодні, 15 червня, о 15.00-18.00 год. у Великій сесійній залі Львівської міської ради (каб. 202), повідомили Дивись Інфо у прес-службі ЛМР.

В результаті заходу буде створено можливості для внесення змін до шкільної програми на рівні законодавства, запровадження обов’язкових навчальних годин для результативної профорієнтаційної роботи в школах за участі студентів, представників ВНЗ, бізнесу, створення механізмів покращення комунікації між освітнім кластером та бізнес-середовищами.

Попередньо анонсовані учасники п’ятьох секторів, а саме: НR, юридичний, психологічний, освітній (батьківський) та бізнес-середовище, які дотичні до вирішення важливої проблеми профорієнтаційної роботи у школах міста.

З метою презентації проекту, інформування та привернення уваги до важливих проблем, які пов’язані з вибором професії школярами старших класів та вдосконалення освітньої програми, організатори запрошують представників засобів масової інформації.

Довідка

«Профорієнтація» - це один із проектів, в рамках програми стажування «Перший кар’єрний крок» та конкурсу молодіжних проектів «Lviv Young Project».

«Перший кар’єрний крок» - це унікальний проект, що реалізовується Львівською міською радою та Центром громадянських ініціатив. Метою цього проекту є залучення молоді до навчання та співпраці. Це можливість зробити свій перший кар’єрний крок на благо громади міста Львова та самореалізації себе.

Учасники-експерти конференції:

  • Галина Дзядик - директор компанії «Львівська Консалтингова група»;
  • Галина Слічна - директор департаменту гуманітарної політики ЛМР;
  • Зоряна Довганик - в.о. начальника управління освіти ЛМР;
  • Ірина Сняданко - доцент кафедри психології, педагогіки і соціального управління НУ «ЛП», кандидат психологічних наук;
  • Роман Благута – перший проректор Львівського державного університету внутрішніх справ;
  • Оксана Андрійчук – заст. директора СЗШ №32 м. Львова (Сихівський район);
  • Ірина Артим'як - голова батьківського комітету ЛЛГ (Галицький район);
  • Анна Єгорова - керівник служби навчання та розвитку персоналу Корпорації «Артеріум»;
  • Денис Пруц – CEO (chief executive officer) DMP Development Group;
  • Анастасія Громовик – HR Recruiter;
  • Оксана Андрусишин – HR Generalist DMP Development Group .

Модератори конференції: начальник відділу кадрів ЛМР Галина Бордун (тел.: 032-297-57-59, [email protected]); координатор проекту, студентка НУ «ЛП» Оксана Бешлей (тел.: 093-660-50-01, [email protected]).

Контактні особи: Ірина Гошук, 096-765-17-07, Юрій Звір, 063-889-42-14, 032-297-57-59.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: