У Львові відбувся футбольний турнір миру (фото)

Минулого тижня, 11 червня, завершився міжпарафіяльний турнір з міні-футболу для підлітків, віком 12-14 років. Турнір проходив з ініціативи благодійного фонду «Карітас-Львів УГКЦ» на футбольному полі львівської парафії Пресвятої Богородиці Володарки України, що на вул. Новознесенській, повідомили Дивись Інфо у прес-службі ЛМР.

У турнірі взяли участь команди львівських парафій Пресвятої Богородиці Володарки України, Воскресіння Господа Нашого Ісуса Христа, Різдва Пресвятої Богородиці, святих Ольги і Єлизавети, Благовіщення Пресвятої Богородиці та команда Карітасу Львова.

Кожна команда мала можливість зіграти 5 матчів. Всі учасники були нагороджені пам’ятними грамотами, переможці – футбольними кубками. Почесне І місце виборола команда парафії Воскресіння Христового (вул. Городоцька, 319а).

Подібний турнір був проведений у грудні минулого року. Отець Андрій Сенейко, директор львівського Карітасу, зазначив, що мріє проводити такі турніри двічі на рік. Учасники команд – не професійні футболісти, а любителі, які також активно допомагають на парафії: члени вівтарних дружин, братств та інших церковних спільнот.

Поле для міні-футболу було обладнано понад 5 років тому. Проведено дренаж, настил, освітлення, є відповідна загорода. Отець Зеновій Хоркавий, парох храму Пресвятої Богородиці Володарки України, розповідає, що тут постійно проходять матчі. Сама парафія має футбольні команди різних вікових груп.

DSC_0512 DSC_0514 DSC_0547 DSC_0576 DSC_0577r DSC_0582r DSC_0601r

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: