Асоціація перевізників висміяла випадок із квитками у львівській маршрутці

Останнім часом Асоціація перевізників Львівщини зіткнулася із кількома дивними, сказати б, випадками, пов’язаними із квитками у автобусах.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Асоціації перевізників Львівщини

"До прикладу, «цікавий» випадок на 11-му маршруті, про який голосно говорили усі, кому не лінь.

Зокрема, як вказали особи, причетні до цього, вони начебто узяли безборонно у водія шість десятків квитків і почали роздавати їх усім пасажирам у салоні. Сам же ж шофер автобуса, мовляв, був зовсім не проти.

Таким чином хочуть підкреслити: із квитками у автобусах повний безлад. Асоціація перевізників регіону провела службове розслідування щодо цього трафунку.

Водій посвідчив (і може підтвердити): пан, що набрав купу квитків, попросив один – як і належить пасажирові.

Квитки лежали поблизу шофера на двигуні – для зручності пасажирів.

Натомість чоловік взяв усю пачку і почав раптово (можна припустити, що через якісь нереалізовані із дитинства фантазії чи комплекси) працювати кондуктором у салоні, усім видаючи квитки. Цікаво, що схожих випадків уже було зафіксовано кілька у різних автобусах Львова.

Асоціація перевізників вважає такі акції, спрямовані на збурення громадськості у транспорті, безглуздими і навіть небезпечними: вони можуть спричинити конфлікти, зовсім зайві у салоні автобуса. Якщо ж хтось і має що сказати щодо обігу квитків тощо, то нема перешкод, аби скористатися більш простими, і головне – абсолютно спокійними для усіх способами.

Зокрема, зателефонувавши на гарячу лінію, яку провадить Асоціації перевізників Львівщини (телефони є у кожному автобусі), через сторінку у Фейсбуці або й безпосередньо обговоривши будь-яку проблему із очільниками АТП.

Також Асоціація нагадує: квиток – це не просто шматок непотрібного паперу, а документ, який зареєстрований щоранку в книзі обліку операцій.

У випадку, коли ситуації із квитками виходитимуть за рамки здорового глузду (і законів), Асоціація перевізників Львівщини залишає за собою право звернутися до правоохоронців", - йдеться у повідомленні

Заява щодо квитків Останнім часом Асоціація перевізників Львівщини зіткнулася із кількома дивними, сказати б, випадками...

Posted by ЛОО ВГО "Всеукраїнська Асоціація Автомобільних Перевізників" on 16 червня 2015 р.

Сьогодні(11.06.2015) після 22ої години їхав у 11ці з дуже щедрим водієм 😉 Після оплати і одного нагадування пан водій д...

Posted by Rostyslav Vasiuta on 11 червня 2015 р.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: