Працівники Львівського перинатального центру звинуватили Синютку у брехні (відео)

Сьогодні, 16 червня, під стіни Львівської обласної ради прийшли працівники Львівського обласного перинатального центру, які вимагають від влади області нарешті відновити медичний заклад. На пікет прийшло близько сотні людей з транспорантами. Повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

За словами лікаря перинатального центру Лесі Галицької, у квітні мав відбутися тендер, а в травні розпочатися будівництво на об'єкті, однак, досі не відбувається жодних робіт.

«Пан Синютка ще в лютому, коли виділили 45 мільйонів, обіцяв конкретні терміни, і це всі чули. У квітні мав відбутися тендер, а у травні мали приступити до роботи. Навіщо таке говорити, коли є проблеми по документації, є проблеми з попередніми забудовниками. Навіщо людина, знаючи, що є такі проблеми, бреше», - сказала Леся Галицька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: БІЛЯ ЛЬВІВСЬКОЇ ОДА ПЕРЕКРИЛИ ДОРОГУ

Додамо, що станом на сьогодні тендер на визначення нового підрядника, який проводитиме реконструкцію Львівського обласного перинатального центру, досі не оголосили, бо не було проведено експертизу кошторису ремонту закладу.

Заначимо, що Львівська обласна рада також створила робочу групу, яка контролюватиме процес реконструкції Львівського обласного перинатального центру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: