У Львові зберуться студентські лідери АПК

16-19 червня на базі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького відбудеться 17-й загальноукраїнський зліт студентських лідерів АПК.

На Зліт прибудуть делегації з 20 аграрних вишів та 119 коледжів з усіх регіонів України. Очікується приїзд понад 300 учасників, в тому числі з Луганської та Донецької областей.

Урочисте відкриття 17-го зльоту відбудеться у Львові о 2000 16 червня (вівторок) на території університету (вул. Пекарська, 50). У відкритті братимуть участь представники Міністерства освіти і науки України, Міністерства аграрної політики та продовольства України, обласної державної адміністрації та міста Львова.

Під час проведення Зльоту найкращі студенти-аграрії України проведуть засідання Об’єднаної ради студентського самоврядування, «круглі столи» за науковими тематиками, конкурс студентської фотографії, екскурсії Львовом та на підприємства АПК Львівщини.

Напередодні відкриття заходу у церкві Святої Трійці (вул.Тершаковців) пройде святкова літургія (16 червня о 1630) за здоров’я учасників зльоту за участі народної хорової капели студентів університету ветмедицини «Ватра».

Прес-служба ЛНУВМ та БТ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: