У Львові презентовано розвиток сфери спорту (фото)

Нещодавно під час робочого візиту до міста Львова китайської делегації на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом КНР в Україні Джаном Сиюнем, поруч з іншими галузями, було презентовано й розвиток сфери спорту Львівщини, повідомила Дивись Інфо Оксана Вацеба.

З такою презентацією виступив начальник управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, перший заступник голови відділення НОК України у Львівській області Юрій Майборода, запросивши китайських колег до організації і проведення на території Львівщини окремих крупних спортивних заходів, обміну досвідом діяльності спортивних організацій, спеціалізованих навчальних закладів, проведення спільних наукових досліджень в галузі спорту, а зацікавлені компанії до модернізації спортивної інфраструктури, матеріально-технічної складової тощо. Своєю чергою Надзвичайного і Повноважного Посла КНР в Україні Джана Сиюня зацікавили можливості проведення у Львові престижного матчу між українською шахісткою Марією Музичук та попередньою світовою чемпіонкою китаянкою Хоу Іфань.

На знак поваги Юрій Майборода вручив представникам китайської делегації тематичні вимпели та подарункові книги з історії спорту від НОК України.

Назагал Надзвичайний і Повноважний Посол КНР в Україні Джан Сиюнь розповів, що китайців дуже цікавлять західні області України. "Наші відносини між державами, наша співпраця підійшла до того, щоб розпочинати новий старт, - сказав Джан Сиюнь. - Проекти, які працювали слід реалізовувати надалі, але уже сьогодні організовуються і нові перспективи для двосторонньої співпраці".

IMG_3899 IMG_3900 IMG_3901 IMG_3902 IMG_3904 IMG_3906 IMG_3907 IMG_3914 IMG_3916 IMG_3919

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: