Львів розглядають як місто для проведення світового шахового турніру (фото, відео)

Сьогодні у Львівській міській раді відбулася зустріч міського голови Львова з президентом Міжнародної шахової федерації (FIDE) Кірсаном Ілюмжиновом. Під час зустрічі обговорили можливість проведення наступного міжнародного шахового турніру у Львові, інформує прес-служба ЛМР.

«Сьогодні ми маємо дуже поважного гостя у Львові – президента Міжнародної шахової федерації Кірсана Ілюмжинова. Власне, він приїхав до Львова, завдячуючи Марії Музичук, яка привезла в Україну чемпіонську медаль. Має відбутися наступний кубковий матч, і ми би дуже хотіли, щоб Федерація шахів розглянула Львів як місто для проведення цього світового турніру.

Дуже важливо, що президент особисто приїхав до Львова. Він сьогодні оглядає місто, щоб відчути атмосферу. В нас було велике спілкування з керівництвом області і нашими гросмейстерами, які також висловили свою підтримку для того, щоби цей матч відбувся у Львові», - сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

Міський голова Львова подарував Кірсану Ілюмжинову жовто-блакитний браслет, який сплели місцеві пластуни, пам’ятну монету Короля Данила і Буквар Івана Федорова 1574 року.

DSC_2088 DSC_2101 DSC_2116 DSC_2146

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: