Львівський центр розвитку туризму готується приймати блогерів з Польщі, Німеччини та Італії для окремих 5-денних турів

Львівський центр розвитку туризму радий оголосити ряд окремих прес-турів, які проходять з червня по вересень 2015 року. Прес-тур продемонструє можливості у Львові, а також забезпечить широкий огляд пам'яток Львова. Журналісти та блогери будуть мати шанс відвідати і обговорити основні туристичні моменти з представниками державних установ та індустрії туризму, щоб дізнатися більше про майбутні плани розвитку туризму та поточних тенденцій.

Медіасписок включає: Natalia Kielur, польський блогер www.biegunwschodni.pl; Tino Mantarro і Andrea Forlani, італійські журналісти від Touring Club www.touringclub.it; Agnieszka Ptaszynska, блогер з Польщі www.pozornie-zalezna.blog.pl; Carina Hofmeister, блогер з Німеччини http://last-paradise.com; Philip Duckwitz, німецький позаштатний журналіст та блогер www.journeylist.de; Wolfgang Grüner, позаштатний журналіст з Німеччини www.gruenerpress.de.

Метою таких індивідуальних поїздок є надання журналістам можливості отримати реальні відчуття від Львова. Кожен має можливість формувати програму, відповідно до уподобань та інтересів своїх читачів. Особисті переживання в даний час є найнадійнішим джерелом інформації для вибору місця призначення і не тільки. Інша тема і фокус представників ЗМІ буде добре охоплювати туристичну пропозицію міста і, отже, відкриватиме Львів для нових сегментів, таких як: любителів природи, відвідувачів кулінарних закладів і, звичайно, мандрівників, які бажають познайомитися з культурною спадщиною.

Ця програма спрямована на положення Львова як безпечного, нового, привабливого і доступного міста, яке може розширити свої пропозиції на ринках Польщі, Німеччини та Італії.

Прес-тури не були б можливими без щедрої підтримки багатьох спонсорів. Місцеві спонсори: готель Atlas De Luxe, готель Citadell Inn, Vintage Boutique Hotel, Еко-готель, Party Fon, Robert Doms пивоварний завод, Грушевський кіно джаз, Ратуша кафе, Fest!, Kumpel Group, кафе Green, Trapezna, Korova kolorova, Tarta cafè by Mrs.Greenwich, компанія Coffeeshop в Україні, Turkish Airlines і Ukraine International Airlines, Kumpel Тур.

ЛКНП «Центр розвитку туризму м. Львова» - це частина відділу туризму, який є відповідальним за інформаційні центри міста для туристів і організації маркетингових ініціатив для подальшого розвитку туризму в місті.

Туристичний Альянс – це офіційна асоціація індустрії туризму Львова, представляє більше 35 туристичних підприємств, що складаються з культурної спадщини, готелів, закладів харчування та туроператорів.

Контактні дані: Stefania del Torso ЛКНП «Центр розвитку туризму м. Львова», пл. Ринок, 1, м. Львів, 79006, Україна, тел/факс.: +38 032 254 60 84, [email protected], [email protected], www.touristinfo.lviv.ua.

Марта Науменко, ГC «Львівський Туристичний Альянс», тел +38 063 86 76 005, [email protected]

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: