На Львівщині розпочали ремонтувати дорогу Львів – Мукачево (фото)

У вівторок, 16 червня, дорожники розпочали ремонтувати автомобільну дорогу загального значення Н-09 Мукачеве–Рахів–Богородчани–Івано-Франківськ–Рогатин–Бібрка–Львів км 395+660 – км 436+433 (від села Давидів Львівської област до межі Івано-Франківської області). Протяжність дороги становить близько 41 кілометра.

За інформацією Служби автомобільних доріг у Львівській області, шлях проходить через такі населені пункти: Нові Стрілища, Репехів, П'ятничани, Ходорківці, Соколівка, Лани, Бібрка, Шпильчино, Залісся, Давидів.

Від сьогодні, 17 червня, також розпочато роботи на межі Львівської та Івано-Франківської областей. Роботи ведуться синхронно – на підході до села Давидів у напрямку Бібрки і далі, а також від межі Львівської області у зустрічному напрямку.

"Ремонт вестиметься із використанням нових технологій, за допомогою холодного ресайклінгу, - наголосив начальник Служби автомобільних доріг Юрій Лазаренко. - Дорога на цій ділянці отримає підсилену основу та асфальтобетонне покриття. Із застосуванням цих технологій ми зможемо якісно відремонтувати всю дорогу, це дозволить довго її експлуатувати", передає прес-служба ЛОДА

Нагадаємо, на ремонт автодороги загального користування Мукачеве – Львів Кабінет Міністрів у травні виділив 200 млн. грн. у межах програми ремонту доріг Карпатського єврорегіону.

Служба автомобільних доріг у Львівській області провела торги і визначила компанії, що проводитимуть ремонт, а саме: "Онур Конструкціон Інтернешнл" ремонтуватиме ділянку у Львові від вул. Зелена до Сихівського кладовища, а ТзОВ "ПБС" – ділянку від села Давидів до межі Львівської області.

І ще одна приємна новина по дорогах! Почався #капітальний_ремонт дороги #Львів_Давидів_Бібрка_Рогатин_Івано_Франківськ....

Posted by Богдан Дубневич on 17 червня 2015 р.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: