Прямий авіарейс Львів-Київ: відтепер львів’яни зможуть дістатися до столиці за годину (відео)

Ціна економ-класу - 1100 грн

Сьогодні, 18 червня, до аеропорту «Львів» імені Данила Галицького прибув Міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський першим прямим авіарейсом "Київ-Львів" компанії «Атласджет Україна», повідомив кореспондент Дивись.Інфо.

До Львова міністр прилетів авіарейсом який триває 55 хвилин, а ціна близько 1100 грн в економ-класі.

За словами Андрія Пивоварського, цей рейс стане відкриттям доброї традиції заходження на український ринок нових авіакомпаній.

«Сподіваюся, що цей рейс стане відкриттям доброї традиції заходження на український ринок нових авіакомпаній. Чим більше авіаперевізників з'явиться в Україні, тим дешевші будуть квитки. Міністерство транспорту підтримують розвиток конкуренції в авіапросторі України, підтримує рух на зменшення цін для пасажирів, рух на те, щоб авіаперевезення були якіснішими та безпечнішими, - сказав Андрій Пивоварський.

Директор компанії «Атласджет Україна» Сергій Підгородецький розповів, що для компанії це було тривале випробування і в кінці місяця очікуються нові напрямки.

«Надіємось, що в кінці цього місяця ми отримаємо необхідні дозволи і зможемо здійснювати рейси зі Львова до Києва та з Києва до Одеси з частотою у 7 разів на тиждень. Якщо буде розвиватися пасажиропотік, то запустимо рейс Львів-Одеса. З приходом  регіонального флоту і додаткових літаків через рік запустити рейси до Одеси, Мадриду, Москви, Мілану, Дортмунду, Тбілісі, Кутаїсі, Польщі, Словаччини, Чехі, - повідомив Сергій Підгородецький.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: