Садовий наголосив на необхідності врегулювання роботи ДАІ та евакуаторів (фото, відео)

Сьогодні, 18 червня, у Львові з робочим візитом перебуває міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський. У рамках візиту міністр ознайомився з роботою Центру керування рухом, що на вул. Є.Коновальця, 109, та проїхав у львівському трамваї «Електрон». У ході зустрічі міський голова Львова Андрій Садовий наголосив міністру про необхідності внесення змін до нормативно-правових актів, які регулюють діяльність ДАІ та роботу евакуаторів, інформує прес-служба ЛМР.

«Найбільша проблема – це катастрофічне порушення правил дорожнього руху і нульова реакція. На всі знаки «стоянка» і «зупинка заборонена» використовується як місце для стоянки. ДАІ припинила свою роботу. Доки вона не буде в субординації міській, нереально буде навести лад. І це біда. Львів є достатньо проїзний. Єдина проблема – порушення правил дорожнього руху і відсутність покарань. Дайте нам можливість штрафувати і ми наведемо лад.

В нас працюють евакуатори, бо приїжджають, кидають машину, за це не можна покарати. То ми забираємо евакуатором. В світі це норма», - сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

Також під час поїздки у трамваї виробництва «ЕлектронТранс» мер Львова Андрій Садовий розповів, що місто вже незабаром купить у «Електрону» перший взірець електробуса. Андрій Садовий акцентував, що дуже важливо, аби держава робила замовлення у національного виробника – львівського підприємства «Електрон».

DSC_2015 DSC_2035 DSC_2039 DSC_2043 DSC_2047 DSC_2051

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: