Туристичний бізнес має значний потенціал, - Синютка (фото, відео)

Сьогодні, 18 червня, у Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького прибув перший рейсовий пасажирський літак компанії "Атласджет Україна" за напрямком "Київ-Львів". Регулярний рейс авіаперевізник, який базується у Львові, виконав вперше. В подальшому компанія планує здійснювати польоти сім разів на тиждень.

Авіарейсом із Києва також прибув й міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський, який наголосив, що початок польотів "Атласджет Україна" дасть старт для виходу нових авіаперевізників на український ринок. «За декілька місяців цього року спільними зусиллями ми змогли упорядкувати нові правила, які дозволили відкрити українське небо і нові напрямки для авіакомпаній. Уряд України повністю підтримує розвиток конкуренції в авіапросторі, політику зменшення цін для пасажирів, а також щоб перельоти були більш якісними та безпечними», - зазначив міністр на прес-конференції, яка відбулась з цього приводу.

Подальші перспективи аеропорту "Львів" також відмітив й голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка. «Ми насправді знаємо і розуміємо, що зараз складна економічна ситуація. Але хто сказав, що в таких умовах не можна писати історію успіху. І власне сьогоднішній день – це сторінка успіху аеропорту, Львова та області», - сказав він.

"Ми маємо багате і динамічне місто, перспективний аеропорт і авіакомпанію з великими амбіційними планами. І завдання області – це вибудувати цю синергію і скерувати в потрібне русло. Туристичний бізнес має значний потенціал та позитивну динаміку. І це власне ми повинні використати для того, щоб привабити нових авіаперевізників", - додав керівник області.

Зазначимо, що Львівський аеропорт буде базовим для авіакомпанії "Атласджет Україна", яка здійснюватиме міжнародні та внутрішні рейси зі Львова та інших міст України. Окрім регулярних, перевізник готується здійснювати чартерні програми до популярних курортів Туреччини, Чорногорії та Єгипту.

Як розповів керівник "Атласджет Україна" Сергій Підгородецький, компанія цьогоріч планує здійснювати перевезення за маршрутами Львів-Мадрид, Львів-Москва, Львів-Неаполь, Львів-Дортмунд, Львів-Тбілісі.

Керівництво компанії вже підтвердило своє бажання та можливість здійснювати регулярні рейси за 29 напрямами, серед яких країни Європи, СНД та Закавказзя. Окрім міжнародних, перевізник виконуватиме і внутрішні рейси між Львовом, Києвом, Одесою і Харковом.

DSC_2299 DSC_2309 DSC_2321 DSC_2329 DSC_2354 DSC_2360 DSC_2381

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: