Мешканці Рясного повинні отримати свої землі, – Веремчук (відео)

Сьогодні, 19 червня, під час сесії Львівської міської ради до зали увійшли мешканці Рясного з вигуками «Ганьба!» та «Геть Садового!». Люди вимагали від міського голови Львова не забирати їхні земельні ділянки.

«У нас є земельні наділи. Мені особисто було офіційно надано земельну ділянку, коли розпадався колгосп. Нею користуємось кожен рік, уже 24-ий сезон. З того ми і живемо», – розповідає мешканець Рясного Роман.

Голова депутатської групи «Народний Контроль» у ЛМР Валерій Веремчук повідомляє, що кілька місяців тому міський голова Львова Андрій Садовий заявив, буцімто у міста крадуть майже 50 гектарів чистої землі. Втім, як виявилося, ці землі належать людям, які ще з 80-х років отримали їх під садівництва та забудову.

«Через те, що міський голова, як на мене, абсолютно даремно забурив ситуацію, люди протестують, кричать міському голові «ганьба». Вимагають щоби все-таки ухвала була проголосована, щоби вони могли отримали землю, якою багато років користуються, і яка їм дуже-дуже потрібно», – наголосив голова депутатської групи «Народний Контроль» у ЛМР Валерій Веремчук.

Після короткої наради, Андрій Садовий запевнив людей, що протягом наступного місяця вирішить конфлікт.

https://youtu.be/kFpVBsRezZk

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: