Міні-експозиція Львівського музею історії релігії стала кращою на конкурсі

Львівський музей історії релігії здобув І місце на конкурсі музейних міні-експозицій. Захід відбувся у середу, 17 червня, у рамках Першого регіонального музейного форуму "Музей: храм муз – 2015" на базі Державного історико-культурного заповідника "Межибіж", повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛОДА.

На міні-виставку музей історії релігії запропонував Святе письмо 1921 року, особисті речі о. В. Пальчинського – заслуженого ігумена Отців Василіян, а також вироби зі скла та металу ХХ ст. (чаші,  обручки,  дискос).

Одним із критеріїв оцінювання журі було те, як роботи демонструють погляд на історичне минуле і сьогоднішній стан музеїв та культури загалом.

Організатори зазначають, що форум засновано з метою демонстрації сучасного рівня майстерності музейних фахівців, кращих взірців з досвіду наукової, експозиційної, виставкової, просвітницької, поліграфічної діяльності музеїв, розвитку творчої міжмузейної співпраці та привернення уваги громадськості до діяльності музеїв України, проблем збереження історико-культурної спадщини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: