У Львові відбудеться забіг здоров’я «Здоровий лікар – здорова нація»

Українське лікарське товариство у Львові запрошує медиків, членів їх родин та всіх бажаючих вийти на забіг здоров'я «Здоровий лікар – здорова нація», приуроченого до професійного свята – Дня медичного працівника, інформує прес-служба ЛОР.

Забіг стартує 20 червня 2015 року о 10.00 годині від дирекції парку «Знесіння» (місто Львів, вулиця Довбуша, 15)Реєстрація учасників – з 9.30 години. Організатори закликають усіх бажаючих взяти участь у забігу одягнутися у футболки Українського лікарського товариства у Львові або в майках жовтого чи блакитного кольорів.Також в Товаристві просять учасників приходити з заповненою реєстраційною формою та довідкою від лікаря.Андрій Базилевич, голова Українського лікарського товариства у Львові, проректор з лікувальної роботи Львівського національного медичного
університету імені Данила Галицького, доктор медичних наук

(номер мобільного – 380 67 4473221, номер факсу – 380 32 2378880)

Реєстраційна карта учасника

«Забіг здоров’я»

20.06.2015р.

парк «Знесіння», м. Львів, вул. Довбуша, 15

Прізвище, ім’я
Дата народження
Номер телефону
E-mail
Контактна особа і номер телефону

(у разі нещасного випадку)

Цим документом я засвідчую, що перебуваю у гарному фізичному стані та не маю медичних протипоказань для участі у вибраному забігу, який пройде у рамках забігу здоров'я «Здоровий лікар – здорова нація», приуроченого до професійного свята – Дня медичного працівника.

Я обізнаний (обізнана) про всі ризики, пов’язані з участю у цьому спортивно-масовому заході, що вимагає хорошої спортивної підготовки. Я згоден (згідна) брати участь у даному спортивно-масовому заході на свій страх і ризик. Я повністю обізнаний (обізнана) про небезпеки та ризики, пов’язані з бігом, а також можливі серйозні травми та/або заподіяння шкоди майну.

Якщо нещасний випадок стався до, під час або після змагань, я не буду вимагати від організаторів «Забігу здоров'я» відшкодування заподіяної шкоди і не буду подавати позов проти них.

Я ознайомлений (ознайомлена) з правилами проведення змагань і усвідомлюю, що, порушивши їх, я можу бути дискваліфікованим (дискваліфікованою). Я прочитав (прочитала) цей документ і зрозумів (зрозуміл) його зміст.

____________________

підпис

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: