Садовий привітав ветеранів

Сьогодні відбулись урочистості з нагоди відзначення 20-річчя діяльності Львівського обласного відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів. Міський голова Львова Андрій Садовий привітав учасників зібрання та вручив ювілейні монети, інформує прес-служба ЛМР.

«Ваша енергія, ваш дух – молоді мали б вам заздри. Ви настільки енергетично сильні, потужні, що, якби не ви, ми б не мали молодих активних людей. Бо спілкування з вами, ваші родини, ваші діти, яких ви виховуєте, - це те, що є сьогодні. Я щиро дякую пану Юхновському, бо це людина, якою гордиться Львів, гордиться уся Україна. Ваша мудрість, ваш талант. Шкода, що варіант Конституції, який ви пропонуєте, не на часі. Я б його підтримав вже. Бо це дуже мудра праця, виважена, далекоглядна. Шкода, що його не взяли за основу, коли сьогодні ми говоримо про нову Конституцію. Але, думаю, буде час, бо мудрі речі є назавжди. Бажаю усім вам багато здоров’я, нових, цікавих ідей, щоб усі Божі замисли, які ви маєте зробити, щоб ви зробили», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

відтак, з нагоди свята міський голова вручив ювілейні монети з нагоди 750-річчя Львова та ювілейні монети із зображення Короля Данила Галицького. Від імені громади міста Львова нагороджені: Куликівський Андрій Євгенович, Іваницька Ганна Степанівна, Мотузишин Григорій Михайлович, Бодник Олег Андрійович, Плахтина Микола Васильович, Смолінська Дарія Петрівна, Матківський Ярослав Іванович, Саламаха Володимир Іванович, Орлевич Любов Богданівна, Берко Любов Миколаївна, Кубів Василь Григорович, Бущак Микола Васильович, Бухонок Володимир Іванович.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: