Сьогодні на ремонт закривають частину вулиці Гайдамацької

За інформацією відділу капітального ремонту управління інженерного господарства ЛМР, сьогодні, 22 червня, з 8:00 год. на ремонт закривають частину Гайдамацької на ділянці від вул. Хмельницького до вул. Лобачевського.

Нагадаємо, на сьогодні у зв’язку з ремонтом для проїзду закриті вул. Промислова на ділянці від вул.Волинської до вул.Хмельницького та вул.Хмельницького на ділянці від пл.Криничної до вул.Гайдамацької.

Протяжність всіх зазначених доріг складає близько 1,5 км. Буде виконано весь комплекс робіт: заміна інженерних мереж, трамвайних колій, дорожнього покриття, тротуарів, зовнішнього освітлення тощо.

Вулиці ремонтують в рамках співпраці з ЄБРР щодо відновлення дорожньої інфраструктури вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6.

Нагадаємо, у зв’язку з ремонтними роботами внесено зміни у рух міських авобусів №9 та №20. Так, автобуси цих маршрутів оминають закриту ділянку дороги по пр.Чорновола та по вул.Липинського. Трамваї №6 курсують за зміненим маршрутом по таких вулицях: Чернівецька – Городоцька – Б.Хмельницького – Замарстинівська – Торф’яна.

Львівська міська рада просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з проведенням ремонтних робіт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: