У таборі «Трембіта» Львівської залізниці відкрили новий відпочинковий сезон

Понад 600 дітей цьогоріч зможе відпочити в оздоровчому таборі «Трембіта» Львівської залізниці, який працює у селі Циганівці на Закарпатті. Днями тут відкрили першу зміну, тож близько півтори сотні дітей уже насолоджуються яскравим дозвіллям та чистим карпатським повітрям, повідомили Дивись Інфо у прес-службі Львівської залізниці.

Загалом у таборі проведуть чотири відпочинкові зміни, оздоровлюватимуть тут як дітей залізничників віком від 6 до 14 років, так і сиріт, напівсиріт та дітей учасників АТО.

За словами голови Ужгородського територіального комітету профспілки Ярослава Афтанаса, путівки в табір користуються великою популярністю, тож зараз залишились вільні місця лише на останній, четвертий заїзд. Не дивно, адже для якісного оздоровлення дітей «Трембіта» має все необхідне: кваліфікований персонал, відремонтовані спальні корпуси із 3- та 4-місними кімнатами, належним чином облаштовані зони відпочинку і, звичайно, цілюще карпатське повітря.

«За останні 3 роки ми вклали у табір більше 1 мільйона гривень: капітально відремонтували спальні корпуси, приймальне відділення, оновили фасади та покрівлі. У теплу погоду працює басейн розміром 25 на 12 метрів. Для дітей це велика радість. Тим паче, що далеко не всі дитячі табори його мають», - розповів Ярослав Афтанас.

Цьогоріч повна вартість путівки у «Трембіту» складає 2 590 грн. Залізничники, які відправляють своїх діток відпочивати сюди, оплачують лише 25% від суми – решту компенсовують профспілкові організації.

Додамо, окрім «Трембіти», Дорожній комітет профспілки Львівської магістралі цьогоріч запропонував дітям залізничників морський відпочинок у таборі «Чайка» в Лазурному Херсонської області. На магістралі переконані, що попри труднощі і складну ситуацію, діти отримають гарний настрій, оздоровляться та наберуться сил під час літніх канікул.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: