У Львові проведуть інноваційний тренінг для молоді

З 26 по 27 червня у Львові у приміщенні наукової бібліотеки ЛНУ імені Івана Франка, що на вулиці Драгоманова, 5, пройде симуляційна тренінг-гра «Евакуація з планети Земля», присвячена до Дня молоді. Організаторами та розробниками є «Майстерня освітніх інновацій та ігрофікації КРОК». Партнерами проекту виступають кампанія «Розумне місто», МО «Граніт» та Інститут Суспільних Ініціатив, інформує прес-служба ЛМР.

«Даний проект має на меті впровадження інтерактивних новітніх методів навчання молоді, в тому числі через співпрацю з навчальними закладами. базовими принципами проекту є кейс-інтенсиви, які органічно поєднані з великою часовою часткою рольових механік та особистісної взаємодії, що досі фактично не використовувалось для академічних освітніх проектів в Україні.

Багато запропонованих ідей досі доступні лише в авторських розробках окремих тренерів, наприклад – сфери бізнесу. оскільки такі впровадження є нереальними «зверху» в сучасній системі освіти, наша команда працює над створенням низки заходів, щоб надати поштовх до своєрідної «реформи з низу», - коментують організатори.

Як зазначає один з авторів проекту Андрій Мочурад, аналогічні проекти успішно існують за кордоном, але слабо впроваджуються в Україні: «Ми не винаходимо велосипед, якщо говорити про такі країни як Латвія чи Фінляндія. Але для нашої системи освіти, впровадження ігрових методів у навчання – те саме, що промислова революція для Європи у 19 столітті. Інше питання як далеко можна дійти без комплексної програми з боку офіційних установ. Саме це найбільший виклик».

Контакти: Андрій Мочурад, тел. 097 945 00 05, vk.com/Krok_me fb.com/Krok_me

evakuaciya z planety Zemlya

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: