Завтра відбудеться зустріч з автором виставки «Balloon People» Аланом Родьє

25 червня у «Арт галереї мадам Пальмгрен», що на вулиці Івана Федорова, 8 (біля Домініканського собору), відбудеться зустріч з автором виставки «Balloon People», французьким художником Аланом Родьє, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.

«На виставці, яка відкрилась в Галереї 12 червня представлено 15 нових робіт художника із серії «Balloon People». Родьє, який на початку дев’яностих починав як успішний фешн-фотограф, вибудовує бездоганні образи людей із повітряних кульок, спираючись у своїх пошуках на історію мистецтва («Лежача оголена з кульок»), на образи популярної культури («Арні» - Арнольд Шварценеггер) та застосовуючи власні портретні фотографії («Анастасія, що перетворюється на людину з кульок»).

Ідея створення фігур з повітряних кульок, за словами художника, спала на думку абсолютно випадково, однак, через деякий час повністю захопила його уяву та спонукала до все нових і нових експериментів, які згодом оформилися в серію робіт.

Орієнтовно в обід художник буде в Галереї, а ближче до вечора цього ж дня планується зустріч з аташе з питань культури, французької спільноти та французького культурного центру»,- розповіли організатори.

Адреса: «Арт галерея мадам Пальмгрен»: м. Львів, вул. Федорова, 8 (біля Домініканського собору). Працює щодня з 10 до 21 год.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: