Для бійців 80-тої бригади соціальні фахівці організовують концерт вдячності

У п’ятницю, 26 червня, о 14.00 год. в актовому залі військової частини (вул. Стрийська, 88) відбудеться святковий концерт «З вдячністю! Для Вас…» для бійців 80-ї окремої аеромобільної десантної бригади. Ініціатором та організатором концерту є відділ соціальної роботи Франківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.

Упродовж свята свою творчість гостям даруватимуть: співак, композитор, переможець популярного телепроекту «Голос Країни» Павло Табаков, соліст Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької, лауреат всеукраїнських конкурсів Петро Радейко, співачка та композитор, учасниця відомих телепроектів - Олена Корнєєва, співачка - Оксана Муха, лауреат міжнародних фестивалів та конкурсів - Владіслав Левицький, український музикант, вокаліст, лідер рок-гурту «Мері» - Віктор Винник, український музичний гурт «Хочу ще!», модерн балет «Тime out», танцювальний колектив «Віва Денс», Акордеонне тріо «Резонанс», студія пісочного розвитку «Планета мрій», центральна школа бойового гопака. На завершення заходу для військовослужбовців та їх сімей прозвучить церковний гімн «Боже Великий Єдиний» у виконанні братів-монахів чину св. Василія Великого.

Окрім того, участь у заході візьмуть представники: ГО «Об’єднання «Самопоміч», «Народної Cамооборони Львівщини», БФ «Універсальний», Львівської обласної спілки соціального захисту бійців АТО та сімей загиблих, «Центру психологічної реабілітації постраждалих АТО», інформагентства «Медіастар», Франківської районної адміністрації та учасники групи взаємопідтримки учасників АТО та їх сімей.

«Працівники Львівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді надають консультації та психологічну підтримку учасникам АТО та їх сім’ям, проводять групи взаємопідтримки, залучають діток до благодійних та профілактичних заходів. Цього разу ми прагнемо підтримати бійців та висловити їм свою вдячність силою пісні. Велика кількість виконавців та гуртів погодилися взяти участь у благодійному концерті, розуміючи важливість пам’яті та шани, вдячності за жертовність та відвагу, патріотизм та відданість», - розповідає Світлана Гриців, начальник відділу соціальної роботи Франківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: