Дві літні школи стартують в дитячих клубах наступного тижня

З 29 червня до 10 липня в одному з Дитячих клубів Галицького району триватиме літня школа «СМАРТ». Осередок дозвілля «Спортивно - мистецького активно - розважального табору» діятиме на вул. Тютюнників,49 (клуб «Відвага»). До участі запрошують дітей віком від 6 до 14 років. Ще один літній творчий проект «АртХобі+ти» триватиме в клубі «Какаду» на вул. Коциловського, 16. Йога, творчі заняття з живопису, декоративного розпису, орігамі та створення карикатур очікують на дітей від 29 червня й до 10 липня, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.

У програмі «СМАРТ – школи» - щоденні ранкові зарядки, танцювальні руханки, творчі заняття з рукоділля та декоративно – ужиткового мистецтва, спортивні змагання, рухливі ігри, майстер – класи з самозахисту та акробатики. Родзинкою розважально - дозвільної програми буде школа маленьких фотомоделей, де діти навчатимуться мистецтву позування перед камерою, а також основ фотографії. В час роботи літньої школи вестимуть «щоденник табору», й створюватимуть 4 плакати – постери: фото з рухливими іграми, постер - звіт школи фотомоделей, плакат композиції емблеми «СМАРТ» у техніці квілінг, плакат дружби «Friendship». В останній день діяльності осередку відбудеться концерт талантів, солодке частування та дискотека.

«Чимало батьків не мають можливості поїхати з дітьми на відпочинок за межі міста, чи, навіть, відвезти до родичів на селі. Часто діти залишаються на одинці з собою, маючи альтернативою лише телебачення, комп’ютерні гри та Інтернет. Саме тому, у період канікул, коли перестають працювати освітні заклади, у Дитячих клубах Львова стартують проекти веселого та корисного дозвілля. Тому запрошуємо прийти до нас на заняття та спробувати розкрити свої потаємні таланти, лідерські якості, а також весело та корисно провести час», - зазначила Олена Горпинюк, директор Дитячих клубів Галицького району.

Юні учасники школи «АртХобі+ти» змагатимуться з друзями в шахи та шашки, гратимуть в боулінг та братимуть участь в рухливих іграх. Також діти послухають цікаві лекції з етикету та надання першої медичної допомоги. Стимулом та заохоченням до занять будуть іграшкові паперові монети «Хутронішки», які діти будуть отримувати за успіхи в діяльності осередку. В Фінальний день проекту відбудеться солодкий ярмарок, на якому учасники зможуть обміняти «зароблені» монети на солодкі подарунки.

«Наша мета – дати можливість дітям під час канікул змістовно й весело проводити своє дозвілля. Наші педагоги розробили цікаву програму, яка допоможе дітям розширити світогляд та проявити свою фантазію. Тематикою нашої літньої школи є містечко казкових героїв «Хобітів», - розповіла Оксана Серафин, директор Дитячих клубів Личаківського району.

За детальнішою інформацією щодо літньої школи «СМАРТ» можна звертатися за номерами телефонів - 067-494-95-26 (Олена), 067-454-07-39 (Оксана), щодо проекту «АртХобі+ти»: 096-465-54-26 (Соломія), 050-370-27-90 (Ірина).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: