Стрий прийматиме обласні змагання з волейболу

4-5 липня 2015 року у м. Стрию (ДЮСШ, вул. Крушельницької, 18-а) з метою популяризації та подальшого розвитку волейболу, пропаганди здорового способу життя, залучення різних верств населення до регулярних занять фізичною культурою та спортом, підвищення рівня спортивної майстерності спортсменів відбудуться змагань за програмою ХХІV спортивних ігор Львівщини та змагань серед людей з інвалідністю, присвячених Року Андрея та Климентія Шептицьких, повідомила Дивись Інфо Оксана Вацеба

Приїзд та реєстрація команд 4 липня 2015 року до 10:00 год.

Проходження мандатної комісії з 10:00 год. до 11:00 год.

Урочисте відкриття змагань об 11 год. 30 хв.

У змаганнях візьмуть участь збірні команди районів області та міст обласного значення. Склад команди: в категорії «Дорослі» (1997 р.н. та старші): 10 чол. та 10 жін., 2 представники; в категорії «Неповносправні особи з вадами слуху»: 10 чол. та 10 жін., 2 представники.

Загальне керівництво здійснює управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, Львівський обласний центр фізичного здоров'я населення „Спорт для всіх” та Федерація волейболу Львівської області.

Безпосередньо організацію та проведення змагань забезпечує сектор молоді та спорту Стрийської райдержадміністрації та головна суддівська колегія, затверджена ЛОЦ ФЗН „Спорт для всіх”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: