Театр "І люди, і ляльки" їде на гастролі на возі селами Львівщини

З 27 по 29 червня 2015 року у мандри вирушає Львівський театр естрадних мініатюр "І люди, і ляльки" спільно з осередком кінного туризму "Волоцюги", у рамках нового проекту "Мандрівний театр Волоцюги і ляльки". Колектив театру відвідає села Пустомитівського і Перемишлянського районів, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛОДА. 

Театр подорожуватиме від села до села, відтворюючи кращі традиції класичного мандрівного театру маріонеток. Таке дійство стане своєрідною історичною реконструкцією: актори приїжджатимуть у селище на кінному возі та показуватимуть виставу на імпровізованій сцені під відкритим небом.

Усі бажаючі зможуть безкоштовно переглянути виставу-мюзикл "Курячі мрії" Н. Шейко-Мєдвєдєвої.

У суботу, 27 червня, театр мандруватиме  Пустомитівським районом: о 13:00 виставу зможуть побачити мешканці села Будьків, о 16:00 – Старого Села.

У неділю, 28 червня, колектив театру побуває у Перемишлянському районі. О 11:00 актори покажуть виставу у селі Лопушна, о14:00 – у с. Вільховець, о 17:00 – с. Суходіл.

У понеділок, 29 червня, відбудеться ще дві вистави: о 12:00 у с. Селисько та о 15:00 у с. Товщів, що у Пустомитівському районі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: