У Львові відбувся форум молодих підприємців

18 – 20 червня 2015 року у Львові в приміщенні Львівського національного університету зооветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З Гжицького відбувся Форум молодих підприємців, повідомив Дивись Інфо Андрій Ковальський, управління молоді та спорту ЛОДА

Форум підготувало і провело управління молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації. Зважаючи на актуальність цієї проблематики і зацікавленість партнерів до проведення Форуму долучився департамент економічного розвитку, торгівлі та промисловості та комісія з економічного розвитку Громадської ради при ЛОДА, залучивши широке коло підприємців, експертів, консультантів, які в подальшому погодилися співпрацювати із молодими підприємцями, фермерами та науковцями.

Мета форуму – активізувати молодіжне середовище до активного включення в економічні процеси Львівської області. Учасниками Форуму були молоді підприємці, студенти, підприємці, науковці, гості із Польщі та України

В рамках Форуму відбулося 5 секційних засідань під час яких обговорювалися важливі питання транскордонного співробітництва та міжнародної співпраці, питання енергозбереження, кооперації та розвиток агропромислового комплексу. Під час секційних засідань обговорено ключові питання щодо проблем та можливостей започаткування та ведення підприємницької діяльності молоддю.

Відкривав роботу Форуму начальник департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості ЛОДА Василь Лозинський, який зокрема зазначив, що молодіжні ініціативи є важливі для розвитку економічного потенціалу Львівської області. Сьогодні важливо сприяти співпраці навчальних закладів та бізнес асоціацій для спільних наукових розробок з подальшим впровадженням їх в життя. Сьогодні важливо залучити енергію та підприємницькі ініціативи в економічну сферу.

Декан факультету економіки та менеджменту Львівського національного університету зооветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З Гжицького Павло Музика коротко доповів про стан агропромислового комплексу, зазначивши, що якраз в ці дні в університеті відбувається зліт лідерів студентського самоврядування агропромислового комплексу.

Голова комісії з економічних питань Громадської ради при ЛОДА Зоряна Бурик висловила зацікавленість членів комісії – представників бізнес-асоціацій у залучені до спільних наукових розробок з подальшим впровадженням в життя. Коротко охарактеризувала основні проблеми та можливості ведення підприємницької діяльності.

Молодими доповідачами були представлені напрацювання в галузі розвитку конярства, студентські бізнес-плани «Лялька мотанка», молодіжні туристичні маршрути «Карпатські бойки». Студенти Самбірського технікуму економіки та інформатики, започаткували власну молодіжну туристичну фірму «Захоплюючі подорожі», яка діє на базі технікуму.

Форум відбувався у формі діалогу, коли презентації молодих учасників та інформаційні доповіді експертів, науковців та підприємців обговорювалися, доповнювалися власними напрацюваннями. Учасники обмінювалися думками, ділилися досвідом, пропонували своє конкретне рішення або бачення щодо даного питання.

oxOnvhX3TkYOINCYbAnxIw1mu5d37xLlGuL3UUwGTFE RJspMqIGFMiPIii9FmsOC8B6_awJuMruI5EL2LgJxU8

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: