У Трускавці із клумби викрали п’ять туй (відео)

Юлія Благиня

Сьогодні вночі невідомий викрав 5 декоративних туй на клумбі пішохідної зони вулиці Шевченка у Трускавці. Камера відеоспостереження зафіксувала як це було.

Про це у Фейсбуці повідомив мер Трускавця Руслан Козир

"Заяву про викрадення туй мій заступник Ігор Паньків направив правоохоронним органам. Матеріальна шкода, яку злодій заподіяв громаді міста оцінюється в 530 гривень. Моральна шкода виміру немає – туї були висаджені на кошти доброчинців.

Всього на пішохідній зоні вулиці Шевченка, загальна протяжність якої складає близько 400 метрів і яку ми плануємо офіційно відкрити на День Незалежності, вже висаджено коштом громадян міста і наших гостей тисяча чорнобривців та 110 декоративних туй. Всього планується до дня відкриття вулиці висадити 200 туй на честь 200-ліття від дня народження Кобзаря.

Те, що злодій буде викритий - сумніву немає. За допомогою камер відеоспостереження, а їх у Трускавці відповідно до міської програми безпеки громадян вже встановлено 26, правоохоронцям вдалося розкрити не один злочин. Були, до речі, затримані й крадії вазонів біля міської ради. Ними виявилися «гастролери» з сусіднього містечка. Надіємось, що і цього разу на «шанувальника» туй за чужий рахунок, суд чекатиме не довго. В цьому можуть посприяти й наші громадяни, які пізнають злодюжку на цьому відео", - повідомив мер курортного міста

Сьогодні вночі невідомий викрав 5 декоративних туй на клумбі пішохідної зони вулиці Шевченка у Трускавці. Камера відеосп...

Posted by Руслан Козир on 25 червня 2015 р.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: