Як Львівщина святкуватиме День молоді

З початком літа календар наповнився молодіжними проектами різноманітної тематики. Особливо багатий на заходи кінець червня, адже молодь прагне відзначити «професійне» свято якнайкраще. Попри традиційні офіційні заходи у області з нагоди Дня молоді та Дня Конституції, управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації та молодіжні громадські організації Львівщини пропонують долучитися до заходів, які передусім мають на меті активний відпочинок.

З нагоди Дня молоді у с.Ульвівок Сокальського району триває Обласний вишкільний табір «Лицар чести». Метою заходу є національно-патріотичне виховання шляхом ознайомлення учасників про історію визвольних змагань краю, спортивний вишкіл, набуття знань та практичних навичок з мандрівництва, орієнтування і таборування. Саме 28 червня відбудеться завершення табору, нагородження переможців теренової гри, а напередодні – святкова ватра.

З 25 червня по 2 липня 2015 року управління молоді та спорту та Місцевий осередок «Молодіжного Націоналістичного Конгресу» у Львівській області запрошують на Вишкільний табір «Т.У.Р» (Табір Українського Резервіста), що має на меті військовий та спортивний вишкіл молоді, патріотичне виховання в дусі кращих традицій, пропагування цінностей українського народу. Захід відбудеться у мальовничих карпатських горах поблизу водоспаду Гуркало – с.Корчин Сколівського району.

ЛО МГО «Юнацтво» та управління молоді та спорту ЛОДА запрошує молодь взяти участь у військово-патріотичному таборі «Зашків-2015»,який відбудеться 27-28 червня. Він спрямований на патріотичне виховання молоді, популяризацію оздоровчого туризму, екологічне виховання, ознайомлення з історією краю. Учасники здобудуть необхідні знань і навички поводження зі зброєю, правила захисту під час небезпеки, подискутують на тему «Як згуртувати навколо себе людей для оборони держави». Таборовики оволодіють навичками самостійного пристосування до вимог вишколу в польових умовах. Захід відбудеться за підтримки управління молоді та спорту ЛОДА.

До Дня молоді Львівська округа Пласту – НСОУ та управління молоді та спорту ЛОДА пропонує молоді взяти участь у пластовому фестивалі, що відбудеться в м. Новий Розділ Львівської області 27-28 червня 2015 року. «Просто літо» – під такою назвою пройде захід, що має на меті ознайомити широке коло учасників із звичними пластовими забавами. В рамках фестивалю буде проведено ряд активітетів. Протягом двох днів пластові інструктори познайомлять молодь міста та навколишніх сіл із різними видами активного дозвілля.

 

З нагоди Дня молоді управління молоді та спорту проводитиме Молодіжний квест. Мета заходу – розвинути вміння працювати в командах, орієнтуватися в просторі, чітко й швидко формулювати думку, логічно та творчо міркувати, згуртувати та розвинути громадський активізм та лідерство у молоді. Квест відбудеться 28 червня 2015 року в парку імені Івана Франка у м. Львів. Початок квесту об 11.00 год. Участь у заході може взяти молодь віком від 14 до 28 років, що проживає у містах та районах Львівської області, сформувавши команди з 4-5 осіб. Командам необхідно зареєструватися до 20.00 год. 26 червня 2015 року за посиланням: http://goo.gl/forms/GCsNgDrTMF. Учасники отримають цікаві завдання та карти, команди шукатимуть оригінальні рішення і підказки. Учасники будуть відзначені цінними призами. Після закінчення квесту молодь матиме змогу взяти участь в офіційних заходах з нагоди Дня молоді та Дня Конституції у м. Львові.

 

Заключним заходом до Дня молоді буде молодіжний велопробіг “Дорогою Героїв!”, який управління молоді та спорту облдержадміністрації проведе спільно з ЛОМГО “Юнацтво” 30 червня. Старуватиме молодь від пам’ятника Герою України В’ячеславу Чорноволу, тоді направиться до пам. Степану Бандери та завершить маршрут у с. Білогорщі, на місці останнього бою Романа Шухевича. Таким заходом молодь пошанує генерал-хорунжого у день його народження. Детальнішу інформацію можна знайти у мережі facebook: https://www.facebook.com/groups/561652537306132/?fref=ts . Для участі необхідно зареєструватися за онлайн-посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1xGm2vAmMXwMWOJwZRtc9f2AmAdPg9vZmmq9f0Sd5HiA/viewform?c=0&w=1

 Андрій Ковальський, управління молоді та спорту ЛОДА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: