Львів’янин Юрій Шпіцер збудував унікальний корабель

Запрошуємо Вас взяти участь у прес-конференції на тему: «Український винахідник, львів’янин Юрій Шпіцер збудував унікальний корабель, аналогів якого немає у світі: досвід впровадження інноваційних технологій на туристичному ринку України».

Учасник:

  • Юрій Шпіцер, винахідник, розробник судна для мілководдя.

Довідка

Судно «Юрій» є унікальним проектом, зробленим саме для потреб мілководдя. Над авторським проектом українські конструктори працювали близько 4-х років. Спроектований спеціально для річкових мандрівок, 12-тонний двопалубний корабель, завдовжки 14 метрів та завширшки 5 метрів 60 сантиметрів, завдяки гребному колесу, здатне проходити мілину в 30 сантиметрів.Розробкою гребного колеса займався науковий співробітник Національного університету «Львівська політехніка» Ярослав Новіцький.

Організатори розкажуть також про облаштування системи портів на Дністрі, які зможуть приймати подорожуючих на плотах, байдарках з можливістю кемпінгу на березі.

Прес-конференція відбудеться у вівторок, 30 червня 2015 року, о 12.00 за адресою: Прес-клуб, проспект Шевченка, 11, 2 поверх.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: