У Зашкові відбудеться вишкіл для молоді

27-28 червня 2015 року в селі Зашків, на батьківщині Євгена Коновальця, відбудеться вишкільний табір для молоді «Зашків – 2015».

Табір організовує ЛОМГО «Юнацтво» спільно із Молоддю Руху, «Спілкою студентів та молодих науковців», повідомили Дивись Інфо організатори.

«Вишкільний табір «Зашків – 2015» спрямований на патріотичне виховання молоді, ознайомлення з історією краю. Виховання у них національної свідомості, історичної пам’яті, громадянської позиції, патріотизму. Розвитку фізично, інтелектуально та духовно розвиненого юнацтва та молоді України» - розповів організатор табору, уповноважений у справах молоді Руху в Львівській області, Іван Цюп’як.

В таборі молодь матиме можливість оволодіти наступними знаннями: ознайомитися з сучасною зброєю макетами (карабінів, нагану, Макарова), касок, бронежилетів, окуляр тактичних, гранат, біноклів, дізнатися як догляди за автотранспортом, обороняти блокпост, розміщувати позиції, радіостанції. Крім цього будуть проведені практичні заняття з стрільби по мішенях, розбору та складанню, чистки зброї, метанню гранат, копанню шансі. Також відбудеться тренінг на тему: «Виживання в місті в умовах масових заворушень, при відсутності електричного струму, та зв’язку», а також практичне заняття з надання першої медичної допомоги та багато іншого.

Заняття проведуть сотники Львівської самооборони, вояки АТО, тренери з самозахисту, військові медики (імена не озвучені з питань безпеки)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: