Львівщина відзначила День Конституції України

28 червня з нагоди 19-ої річниці Конституції України голова Львівської обласної ради Петро Колодій, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, депутати Львівської обласної ради та представники громадськості поклали квіти до пам’ятників В’ячеславові Чорноволу та Михайлові Грушевському у Львові, повідомила Дивись Інфо прес-служба обласної ради.

Це велике державне свято разом із львів’янами у нашому місті відзначали Міністр фінансів України Наталія Яресько та Надзвичайний і Повноважний посол України у Республіці Польща Андрій Дещиця.

Голова Львівської обласної ради Петро Колодій відзначив, що Конституція є найголовнішим законом України, відповідно до якого повинна жити і розвиватися держава, а День Конституції – це найбільше свято нашої держави.

Окрім того, Петро Колодій наголосив: „Ми всі повинні пам’ятати, що Конституція України – це основний закон, який не потрібно порушувати, а якого повинні всі дотримуватися. Якщо кожен виконуватиме покладені на нього обов’язки, тоді у нас буде все гаразд, тоді розвиватиметься наша країна і вона стане справді європейською, до чого всі ми сьогодні прагнемо”.

Після покладання квітів урочистості до Дня Конституції України продовжилися на площі перед Львівським національним академічним театром опери та балету ім. С. Крушельницької, де відбулася акція «Молодіжний день Конституції».

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: