Львівщина готова до реформування системи надання адміністративних послуг, – Колодій

Ініціативи Михайла Саакашвілі щодо оперативного впровадження реформ на Одещині необхідно підхопити і розгорнути на теренах нашої області. Таку думку висловив голова Львівської обласної ради Петро Колодій.

Зокрема, Петро Колодій позитивно відзначив запуск в Одесі пілотного проекту із вдосконалення системи надання адміністративних послуг. «Одеса вирішила не чекати, доки Верховна Рада та уряд узгодять формальності відповідного закону, адже, як слушно зауважив пан Саакашвілі, на це просто немає часу. Відтак, мешканці саме цього міста першими в Україні матимуть можливість отримувати документи без черг за лічені хвилини. Вважаю, що Львівщина готова повторити реформаторський експеримент», – зазначив голова облради.

Петро Колодій звернув увагу, що Львівська область вже має успішний досвід із вдосконалення роботи з адміністративними послугами. Зокрема, спільно з Фондом Східна Європа реалізовано проект у сфері «Електронного урядування» – «Партнерство для прозорості влади». У рамках проекту створено портал, який об’єднує 28 центрів надання адміністративних послуг – Галерею послуг Львівської області.

Довідково

29 червня голова Одеської ОДА Міхаіл Саакашвілі, міський голова Одеси Геннадій Труханов, міністр юстиції Павло Петренко і директор міжнародної благодійної організації «Фонд Східна Європа» Віктор Лях підписали меморандум про створення Центру надання адмінпослуг в Одесі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: