Стічні води промислових підприємств Львова потребують додаткової очистки

На виконання протокольного рішення по приведенню стічних вод до нормативних показників у ПрАТ «Компанія Ензим» розпочали будівництво додаткової технологічної лінії для покращення очищення стоків, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.

Як зазначають у ЛМКП «Львівводоканал», концентровані стічні води компанії «Ензим» впливають на роботу міських очисних споруд.

«Ми неодноразово зустрічалися з керівництвом компанії та напрацювали комплекс технологічних рішень, які допоможуть вирішити цю проблему», - розповів директор ЛМКП «Львівводоканал» Валентин Вольський.

Окрім зазначеного будівництва, на території очисних споруд тривають роботи по прокладанню технологічної лінії для перекачування стічних вод з КОС-3 на КОС-1 для розбавлення стічних вод дріжджзаводу. Реалізація згаданих заходів допоможе стабілізувати роботу міських очисних споруд та зменшити утворення неприємного запаху в місті.

«Нагадаємо, що усі підприємства міста до 1 січня 2016 року зобов’язані привести свої стоки до нормативних вимог», - додав Валентин Вольський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: