У Львові відбудеться засідання круглого столу про Конституцію України

Сьогочасні дискусії щодо змін до Основного Закону нашої країни вимагають зусиль громадськості у визначенні принципових положень Конституції України. Окрім питань децентралізації та реформування судової системи важливе значення матимуть також, закладені в Конституції України, норми щодо можливості реалізації принципу народовладдя. Український народ, завдяки формуванню дієвих територіальних громад, має стати вагомим і безпосереднім учасником позитивних перетворень у суспільному житті країни.

Про це Дивись Інфо повідомили у прес-центрі ЛНУ ім Франка

30 червня 2015 року о 15.00 на юридичному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка у 409 аудиторії відбудеться круглий стіл на тему: «Народ як єдине джерело влади у контексті змін до Конституції України», у якому візьмуть участь експерти, громадські активісти, студенти, науковці-конституціоналісти та усі охочі.

Модератором засідання круглого столу буде Олег Фецяк, голова Об’єднання громадян «Громадянська Європейська Співпраця». Напрацьовані звернення учасників круглого столу будуть адресовані Конституційній комісії та вищим посадовим особам нашої держави.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: