Львівський ансамбль "Юність" їде на фестиваль у Польщу

Із 4 до 5 липня цього року Заслужений ансамбль танцю України "Юність" відвідає місто Гуров Іловецький в межах VII фестивалю Української культури "Еколомія" у Польщі.

На фестивалі ансамбль "Юність" представить народну хореографію: "Гопак", "Козачок", "Буковинський" та "Закарпатський" танки, які вдало продемонструють увесь колорит українського танцю відвідувачам заходу.

"Вже впродовж семи років організатори фестивалю запрошують до участі у концертах відомих українських співаків, а також музичні та хореографічні колективи з метою популяризації української культури закордоном, – каже  виконувач обов'язків директора департаменту з питань культури, національностей та релігій  Львівської облдержадміністрації Мирослава Туркало. – "Еколомія" є фестивалем української культури, який проходить в амфітеатрі біля комплексу шкіл з українською мовою навчання у місті Гуров Іловецький".

Під час фестивалю, окрім насиченої концертної програми, проводитимуться також спортивні турніри, змагання та інші цікаві акції, інформує прес-служба ЛОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: