Купка людей, які скинули зі себе маски, образили не одного віруючого греко-католика, - Синютка

На ТРК «Львів» Олег Синютка розповість про людей, які протестують проти спорудження пам’ятника Андрею Шептицькому у Львові, повідомила Дивись Інфо прес-служба ТРК «Львів»

4 липня на ТРК «Львів» вийде наступний випуск програми «Віч – на – віч з Олегом Синюткою». У програмі голова Львівської обласної державної адміністрації розкаже про боротьбу з контрабандою у Західному регіоні. Також керівник області вимагає призначити керівника АПК на Львівщині.

Олег Синютка наголошує: «Потрібно уникати агромонополій і розвивати сільське господораство, яке направлене на забезпечення населення продовольством і отримання сировини для цілого ряду галузей промисловості».

Передача зацікавить глядачів підсумковими результатами візиту Президента України на Львівщину.

Крім того, очільник області розкаже про людей, які протестують проти спорудження пам’ятника Андрею Шептицькому у Львові, а також зазначає, що люди на Галичині мають жити краще: «Купка людей, які скинули зі себе маски, образили не одного віруючого греко-католика».

Тому Олег Синютка закликає усіх свідомих львів’ян об’єднатися і довершити велике діло - створити монумент великому ієрархові.

Дивіться програму «Віч-на-віч з Олегом Синюткою» щосуботи о 18:30 з повтором у неділю о 13:30.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: