Музичний вундеркінд із псевдонімом, вигаданим Кузьмою "Скрябіним" (відео)

Біля Золочева Львівської області у трагічну ДТП потрапив український співак Владислав Левицький.

Разом зі співаком у його авто була сестра Наталя із донькою. Ніхто з них не вижив.

Владіслав Левицький, справжнє ім'я якого було - Василь, народився у Львові 18 квітня 1985 року.

Із самого дитинства співак захоплювався музикою та вирізнявся талантом: Левицький пройшов 7-річний курс навчання у музичній школі за три роки.

Із 1996 року до 2001 року Владіслав був солістом дитячого ансамблю "Дивоцвіт" і брав участь у різноманітних фестивалях.

У Львівському музичному училищі Левицький здобув освіту вокаліста та диригента. Переламним у кар'єрі Левицького став 2006 рік, коли він виграв музичний поєдинок в телешоу Ігоря Кондратюка "Караоке на Майдані" і став не лише учасником, але й фіналістом сьомого сезону популярного телепроекту "ШАНС".

Після участі у проекті, у фіналі якого співак програв, Левицький змінив своє сценічне ім'я на Владіслав (Vladislav) Левицький.

Псевдонім співак вигадав у співавторстві з фронтменом групи "Скрябін" — Андрієм "Кузьмою".

Улітку 2008 року Владіслав посів третє місце на Міжнародному фестивалі мистецтв "Слов'янський базар" у Вітебську. А вже у 2009 році Левицький став лауреатом юрмальського музичного конкурсу молодих виконавців - "Нова хвиля 2009".

Два роки поспіль – 2010 та 2011 – Левицький ставав фіналістом Національного відбору на конкурс "Євробачення". Проте на конкурсну сцену співак так і не потрапив. У тому ж 2011 році співак узяв участь у шоу Філіпа Кіркорова "ШОУ №1" у складі групи "Привиди опери", із якою посів друге місце Паралельно із сольною кар'єрою Владіслав працював фронтменом у власному гурті та співпрацював із проектом Bald Bros.

Саме цей проект посідав перші місця у європейських музичних чартах, оскільки у його рамках створювали яскраву танцювальну музику. У 2012 році Владіслав запустив специфічний проект балканської музики, для якого зняв відео "Думаю", "Ірка".

Крім того, у 2014 Левицький записав українсько-балканський альбом. У 2015 році з'явився кліп на пісню "Тільки чекай", який співак присвятив війні в Україні.

ТСН

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: