Прикордонна варта Польщі допомагає українським прикордонникам

Після анексії Криму та бойових дій на території Донецької і Луганської областей багато держав Європейського Союзу розпочали активну компанію з волонтерської допомоги. До цієї роботи долучається і добросусідська Республіка Польща, зокрема Прикордонна варта Польщі та громадські організації, повідомила Дивись Інфо прес-служба ДПСУ.

Так з початку російської агресії підрозділам Держприкордонслужби надійшло більше 40 тонн різного майна. Прикордонні підрозділи отримали від різних волонтерських організацій спальні мішки, теплі речі, засоби гігієни, ліжка, медичні засоби, а також сонячні станції енергоживлення тощо.

Крім того, польські організації надають активну допомогу людям, які потерпіли в результаті російської агресії, в тому числі дітям і дитячим будинкам. Зокрема фонд «Крим» допомагає дитячому центру реабілітації «Республіка Пілігрим», що у м. Маріуполі. Дітям неодноразово передавалися теплі речі, взуття, комп'ютери, продукти харчування та інші необхідні речі. Всього в дитячому центрі проходять реабілітацію близько 70 підлітків. Це діти, яких забрали з підвалів та вулиць.

Також прикордонна варта Республіки Польща у взаємодії з неурядовими організаціями організувала відпочинок в Польщі 3 груп дітей. Всього сусідню країну відвідало майже 100 дітей прикордонників. Чергову групу дітей польські прикордонники запросили на відпочинок на кінець серпня, при цьому вони повністю покривають витрати на перебування, медичне страхування та розваги дітлахів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: