У Львові відбудеться презентація «Читанкового клубу»

7 липня о 13.30 за адресою просп. Чорновола, 12 відбудеться офіційна презентація національної річної програми з читання дітям «Читанковий клуб». Всього впродовж року пройде понад 1 500 заходів по всій Україні, які зможуть відвідати близько 10 000 дітей, повідомили Дивись Інфо організатори.

Програму презентує керівник відділу зв’язків з громадськістю МакДональдз в Україні Анастасія Зражевська, а також гостею заходу стане Катерина Кіт-Садова.

Одразу ж після презентації відбудеться «Читанковий клуб» для дітей, під час якого Катерина Кіт-Садова прочитає маленьким учасникам казку «Марійка та ведмедів трійко».

Читанковий клуб – це серія безкоштовних навчально-розважальних заходів для дітей віком від 4-х до 8-ми років. Мета заходів – системно заохочувати дітей читати, прищепити любов до книг, та довести, що читання книги – це весело, захоплююче та дуже цікаво. Під час «Читанкового клубу» діти ознайомляться з книгами провідних українських видавництв. Окрім читання, вони зможуть пограти у ігри на розвиток логіки, фантазії та пам’яті. Наприкінці заходу діти отримають подарунок – свій перший «Читанковий щоденник», в який згодом вони зможуть вклеювати наклейки із зображенням прочитаних книг, малювати улюблених героїв, та ставити власні оцінки прочитанім книгам.

Заходи проходитимуть щосуботи о 16.00 одночасно в 47 ресторанах у 17-ти містах України (Бориспіль, Вінниця, Дніпропетровськ, Житомир, Запоріжжя, Київ, Кременчук, Кривий Ріг, Львів, Миколаїв, Одеса, Рівне, Суми, Харків, Херсон, Чернігів, Черкаси).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: