У Львові відремонтують фонтан

Відповідно до рішення виконавчого комітету ЛМР, департаменту житлового господарства та інфраструктури надано функції замовника і дозвіл на проектування та капітальний ремонт фонтану на вул.Б. Хмельницького біля будинку № 56. Фінансуватимуть роботи за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова, повідомила прес-служба ЛМР.

Департамент житлового господарства та інфраструктури має провести експертну оцінку фонтану на вул.Б. Хмельницького, у встановленому порядку отримати вихідні дані на проектування, розробити у ліцензованій проектній організації проектно-кошторисну документацію та погодити її у встановленому порядку і подати на розгляд міської ради питання прийняття у власність територіальної громади м. Львова фонтану.

Після завершення робіт фонтан на вул. Б. Хмельницького біля будинку № 56 передадуть на баланс Шевченківської районної адміністрації.

Нагадаємо, заплановано реконструювати і фонтан, що перед Оперним театром. Фінансуватиме ці роботи благодійний фонд «Сокар Благо».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: