Львівських волейбольних «Кажанів» очолив тренер з Польщі

Завтра, 7 липня, о 11 годині відбудеться прес-конференція нового тренера львівських волейбольних "Кажанів", повідомили Дивись Інфо у прес-службі команди

Перед прес-конференцією відбудеться тренування команди під керівництвом нового тренера

Місце проведення: спорткомплекс «Грація» (вулиця Щирецька, 36 – ТВК «Південний»)

Учасники: новопризначений тренер ВК «Барком-Кажани» Ян Сух, президент ВК «Барком-Кажани» Олег Баран, тренер другої команди «Кажанів» Владислав Лазарчук, помічник тренера Микола Борис.

Акредитація на захід проводиться за номером телефону – 097 740 86 06

Довідка

Вперше львівських волейболістів тренуватиме польський тренер. Це Ян Сух. Саме він у новому сезоні очолив ВК "Барком-Кажани". Попередній тренер «Кажанів» Владислав Лазарчук займав посаду головного тренера команди рік. Тепер він очолить молодіжну волейбольну збірну клубу.

Ян Сух - польський волейболіст і тренер з волейболу. 102 рази представляв Польщу в офіційних матчах волейболу в 1970-1973 роках. Він брав участь в Олімпійських іграх у Мюнхені (1972). Крім того, був учасником чемпіонату світу в Софії в 1970 році (5-е місце) та чемпіонату Європи в Мілані в 1971 році (6-е місце).

У 2003/2004 сезоні Ян Сух став першим тренером Resovii Rzeszów SSA (тоді серії B), який потрапив до польської Ліги з волейболу.

У 2011/2012 сезоні Ян Сух працює в якості тренера Campera Wyszków.

У 2013/2014 сезоні - перемога в чоловічій Лізі з волейболу Campera Wyszków.

З сезону 2015/2016 - тренер ВК «Барком-Кажани» міста Львова.

Нагадаємо. В грудні 2012 команду «Кажанів» очолив Віктор Михальчук, заслужений тренер України. Тоді це була команда Вищої ліги. За час тренерства Михальчука «Кажани» вперше в історії львівського волейболу вийшли у Суперлігу. У серпні 2014 року команду «Барком-Кажани» очолює Владислав Лазарчук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: