Розпочинається пластовий окружний духовно-вишкільний табір «Тінь лісу»

Поблизу с. Стрільбичі Старосамбірського району з 7 д 17 липня 2015 року відбудеться п’ятий ювілейний Окружний виховно-вишкільний табір «Тінь лісу». Це базовий табір для дітей, які не володіють навичками життя в природі, ніколи не відвідували пластові табори, або тільки почали своє знайомство з «Пластом», повідомив Дивись Інфо Василь Шатрук, управління молоді та спорту ЛОДА.

Цей табір орієнтований на популяризацію організації серед молоді. Він включає в себе стандартну пластову підготовку. Юнаки і юначки зі всієї області на 2 тижні зануряться в життя на природі, відчують чар пластування, а також знайдуть нових друзів.

Це гарна можливість налагодити цікаві знайомства, випробувати свій характер та цікаво провести час. Діти прослухають на таборі заняття з табірництва, піонірки, приготування їжі в природних умовах, картографії, мандрівництва, природознавства, сигналізації, першої медичної допомоги.

Цього року, уже другий раз поспіль, учасником табору буде головний актор фільму “ПОВОДИР” Антон Грін.

Захід організовує Львівська округа Пласту НСОУ за підтримки управління молоді та спорту Львівської обласної державної організації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: