Скнилівський міст сьогодні відкриють для руху автомобільного транспорту

Сьогодні на шляхопроводі автомобільної дороги Західний обхід м. Львова на ділянці км 7+222 с. Холодновідка дорожники відкриють рух для автомобільного транспорту.

Про це повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Юрій Лазаренко, повідомила Дивись Інфо прес-служба САД у Львівській області.

«Не зважаючи на складності у фінансуванні дорожньої галузі, Укравтодору спільно з обласною Службою автомобільних доріг вдалось віднайти кошти та профінансувати ремонт Скнилівського моста на 30% від повної вартості робіт, - розповів Лазаренко. – Це дозволило нам завершити основні ремонтні роботи, а отже відкрити міст для руху автомобільного транспорту. Ще близько трьох місяців потрібно дорожникам, щоб завершити цикл допоміжних робіт по захисту конструкції моста».

Звертаємо увагу водіїв, що у зв’язку із завершенням робіт по захисту конструкції моста швидкість руху на шляхопроводі для транспорту на цей період буде обмежена.

Нагадаємо, ремонт Скнилівського моста розпочався у квітні. Протягом двох місяців дорожники змонтували вісім крайніх балок моста, виконали роботи з заміни зношених елементів моста,  бетонування монолітної  плити, з’єднання старих і нових балок Скнилівського шляхопроводу. Після того дорожники провели роботи по відновленню конструкцій та облаштування гідроізоляції та під’їзних шляхів, а також змонтували бар’єрне та перильне огородження. Днями дорожники поклали верхній шар щебенево-мастикового асфальтобетону.

Роботи виконує підрядна організація ТзОВ «ЗахідТрансБуд» на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області. Згідно кошторисно-проектної документації вартість ремонтних робіт становить 14,5 млн. грн.

Рух по шляхопроводу повністю заборонений з лютого 2014 року. Ремонтні роботи неодноразово затримувались через повну відсутність фінансування робіт у 2014 році.

Шляхопровід через залізничні колії на автомобільній дорозі державного значення Західний обхід м. Львова км 7+222 с. Холодновітка, Пустомитівського району побудований в 1963 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: