У Садового кажуть, що працюють над очищенням водних об’єктів

Департамент містобудування міськради спільно з ЛКП «Зелений Львів» та РЛП «Знесіння» вживає активних заходів для забезпечення належного санітарного стану водних об’єктів та попередження нещасних випадків на них, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.

Так, зокрема, за інформацією міського управління екології, ще до початку літа проведено викошування берегів навколо водойм та встановлено таблички з надписами «Купатись заборонено» і «Вилов риби заборонено». Також управління скерувало листа до Львівського міського управління Головного управління державної санітарно епідеміологічної служби у Львівській області, з проханням провести бактеріологічні аналізи проб ґрунту та води у місцях відпочинку найбільшої кількості мешканців, зокрема у парках Стрийському, «Високий Замок», «На Валах», Скнилівському, «Піскові озера», «Бондарівка», а також парках ім. Виговського та ім. Івана Франка.

Нагадаємо, ухвалою сесії міськради від 19.03.2015 з міського фонду охорони навколишнього природного середовища виділено кошти на такі заходи:

- поліпшення благоустрою та технічного стану водойм на території парку «Піскові озера» (180,00 тис. грн.);

- поліпшення благоустрою та технічного стану водойми на вул. Сотника Панаса (95,00 тис. грн.);

- поліпшення благоустрою та технічного стану водойми на вул. Стрийській – вул. Науковій (200,00 тис. грн.).

Одночасно, із загального фонду міського бюджету у 2015 році виділено кошти на заходи з поліпшення благоустрою та технічного стану водойми на території парку «Озеро Левандівське» (220,00 тис. грн.), а також на виготовлення документації із землеустрою із встановлення меж прибережних захисних смуг водних об’єктів у Львові (400,00 тис. грн.).

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: