У Львові продається приміщення на Левинського, 3

Управління комунальної власності Львівської міської ради інформує про продаж за конкурсом з відкритістю пропонування ціни за принципом аукціону (далі - конкурс) об’єкту малої приватизації комунальної власності м. Львова. Зокрема, виставлено об’єкт приватизації на вул. І. Левинського, 3. Кінцевий строк прийому заяв для участі у конкурсі – 3 серпня 2015 року. Відкрите засідання конкурсу за участю учасників конкурсу (торги «з голосу») відбудеться 14 серпня 2015 року за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1, 2-й поверх, велика сесійна зала, 11.00 год.

Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР

«На продаж способом конкурсу виносяться нежитлові приміщення цокольного поверху, що на вул. І.Левинського, 3, загальною площею 21,1 кв. м. Стартова ціна продажу 130 496 грн. Гарантійний внесок становить 10% від початкової вартості продажу. Початкова ціна об'єкта, запропонована учасниками конкурсу, не може бути нижчою за початкову ціну об'єкта з урахуванням ПДВ», - повідомила Інна Свистун, начальник управління комунальної власності.

Реєстрація учасників конкурсу проводитиметься з 9.30 год. до 10.30 год. за місцем проведення конкурсу. Присутність претендентів на участь в конкурсі на реєстрації обов’язкова.

Ознайомитися з об’єктом можна за місцем його розташування в робочі дні, отримати інформацію можна в балансоутримувача за телефоном (032) 237 20 34 та в управлінні комунальної власності Львівської міської ради за телефонами: (032) 235-50-26 з 10.00 до 17.00 год.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: