Нардепи їдуть у Трускавець

Юлія Благиня

10 липня у Трускавці відбудеться виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму на тему: «Актуальні питання розвитку туристичної та курортної інфраструктури на прикладі Львівщини»

Захід розпочнеться у готелі Mirotel Resort & Spa об 11.00. У його роботі візьмуть участь народні депутати України, високопосадовці обласних рад та адміністрацій, науковці, керівники санаторно-курортних закладів, туристичних компаній та готелів, журналісти.

Заплановано, що вступне слово виголосить народний депутат України Микола Величкович, вітатимуть гостей з трибуни форуму міський голова Трускавця Руслан Козир, голова ЛОДА Олег Синютка та голова Львівської облради Петро Колодій.

Серед доповідачів - народний депутат України Анна Романова, директор Українського науково-дослідного інституту медичної реабілітації та курортології професор Костянтин Бобов, в.о. директора департаменту міжнародного співробітництва та туризму ЛОДА Лев Захарчишин, завідувач кафедри управління проектами Одеського державного інституту управління Тетяна Безверхнюк, головний спеціаліст сектору санаторно-курортного лікування Управління материнства та дитинства МОЗ України Світлана Євсєєва, заступник міського голови Трускавця з питань розвитку курорту Юрій Яворський, заступник директора департаменту Тернопільської ОДА Назар Яворський, президент громадської організації «Клуб вело туристів друзів природи «Рух» Анатолій Яремчишин, виконавчий директор Львівської асоціації розвитку туризму Андрій Мацелюх та інші. Загалом до виступу зголосилося більше тридцяти промовців.

Основна мета заходу - привернути увагу держави до сфер туризму та курортів, які мають великі можливості щодо наповнення державного бюджету, створення нових робочих місць у різних галузях економіки (транспорт, зв'язок, торгівля, будівництво, сільське господарство, виробництво товарів народного споживання та послуг) і є дієвими факторами інтеграції нашої країни у Європейську і світову спільноти.

Серед тем, які промовці підніматимуть у Трускавці: запровадження системного підходу до реалізації державної політики в галузі туризму; створення сприятливих умов для інвестування у розвиток туристичної та курортно-рекреаційної інфраструктури; необхідність прийняття Державної програми розвитку туризму та низки нормативно-правових актів, що відповідатимуть світовим стандартам та сприятимуть вирішенню актуальних питань розвитку туристичної галузі.

Трускавець медіа-інформ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: