У Львові за участю канадських науковців відкриють міжнародну загальноосвітню школу (фото)

Сьогодні, 9 липня, відбулось підписання Меморандуму про співпрацю щодо створення у Львові міжнародної загальноосвітньої школи. Уклали Меморандум Університет м. Вінніпег (Канада), Український католицький університет і ТзОВ «Львівська міжнародна школа», повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛОР.

Сторони домовились про партнерство для планування, розвитку та управління подвійною канадсько-українською навчальною програмою у спільно-керованій міжнародній школі «Львівська міжнародна школа», яку планують офіційно відкрити у Львові 1 вересня 2017 року.

Метою діяльності цієї установи буде запровадження новітніх освітніх стандартів і методик навчання, а також заохочення всіх студентів реалізувати свій найвищий потенціал в набутті інтелектуальних, етичних, творчих, спортивних і соціальних навичок. Зокрема, засновник «Львівської міжнародної школи» Віталій Ломакович висловив впевненість в тому, що цей освітній проект задаватиме якісно новий рівень освіти не лише на Львівщині, а й в Україні.

Перший проректор Українського католицького університету розповів, що три роки тому було підписано угоду про співпрацю між університетом Вінніпегу та УКУ, і відкриття цієї першої у Львові міжнародної школи є важливим кроком у реалізації декларацій про співробітництво.

Позитивно відгукнувся про спільний канадсько-український проект і голова Львівської обласної ради Петро Колодій. «Відкриття спільної канадсько-української школи у Львові – це унікальний проект, адже він об’єднав представників бізнесу та наукових кіл навколо створення навчально-просвітницького закладу», – зазначив голова обласної ради. Також Петро Колодій висловив сподівання, що досвід та перспективи обох університетів дозволять створити дійсно зразковий навчальний заклад.

Зауважимо, що Львівська обласна рада виділила для міжнародної школи приміщення у Львові. Як зауважив очільник облради, у цій будівлі колись уже функціонувала навчальна установа і тому, коли зараз з’явилась можливість знову використовувати споруду для освітніх потреб, депутати, не вагаючись, виділили це приміщення для розміщення школи.

1(1) 1 2 3

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: